Actuacions
Portada » Actuacions

Actuacions previstes en el Pla Local d'Acció


Les accions i iniciatives que els diferents grups proposen sorgeixen de l’anàlisi de la realitat, en tots els casos de la detecció d’alguna circumstància que dificulta la inclusió, impedeix l’exercici dels drets i suposa la discriminació de les persones amb discapacitat.

El debat de les diferents taules ha posat en relleu la coincidència i el consens en la realització de propostes més generals o transversals amb una atenció especial a la necessitat d’incrementar la coordinació entre serveis, millorar la informació a les persones amb discapacitat i l’atenció a les seves famílies.

Parlem, doncs, d’una implicació en tot el procés, no solament en el d’elaboració d’un document inicial. És en les restants fases del Pla (difusió, transmissió de propostes d’acció als  possibles impulsors i la seva implementació per part d’entitats, institucions i ciutadania en general) on la participació tindrà també un rol cabdal. 

 Les actuacions previstes en el Pla Local d'Acció es concreten en diferents àmbits:

  1. Educació
  2. Formació i treball
  3. Salut
  4. Serveis socials
  5. Cultura, esport i lleure
  6. Accessibilitat, habitatge i foment de la mobilitat
  7. Propostes transversals

Puja
Valid XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 Icono de conformidad con el Nivel Doble-A, de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI
2007 Regidoria de Serveis Personals i Salut Pública | Rambla Ferran, 13 | 25007 - Lleida (Spain)
Àrea d'Atenció a les Persones amb Discapacitat Telèfon: 973 700 306 | discapacitats@paeria.cat